Herfstcocktails blog Vlnr: Apple Pie Mojito I Mandarine Mule I Hazel’s Dream I Autumn Spiced Whiskey Sour

En toen was het oktober en was het ineens weer herfst. Na een lekkere warme zomer met in september nog een mooie nazomer is het in oktober ineens volop herfst. Niet erg, want ook het herfstseizoen heeft heerlijke herfstcocktails in petto. Daarom hebben we in deze blog 4 lekkere herfstcocktails geselecteerd. Bij herfst denken wij aan smaken als: kaneel, caramel, mandarijn, appel, kruidige warme smaken en volle likeuren. Van deze herfstcocktails krijg je het helemaal warm van binnen. Warm aanbevolen bij de open haard of bijvoorbeeld na een mooie boswandeling.

Apple Pie Mojito

Deze cocktail is door zijn volle en warme smaken heerlijk op een koude dag. Een herfst variant op de klassieke Mojito met de smaak van appeltaart. Vooral nu het wat kouder weer wordt een echte aanrader. De Artemi Caramel vodka is het geheim achter de bijzondere smaak van deze herfst cocktail.

Bekijk het volledige cocktailrecept van de Apple Pie Mojito

Mandarine Mule

De Mandarine Mule is een variant op de kruidige Moscow Mule. Hier gebruik je Mandarine Napoleon likeur in combinatie met kruidige gemberbier. Voor de mandarijn smaak doe je er nog een squeeze mandarijn in en garneer je met mandarijn en munt.

Bekijk het volledige cocktailrecept van de Mandarine Mule

Hazel’s Dream

Houd jij van likeuren als Frangelico, Baileys en koffielikeur? Dan is de Hazel’s Dream jouw cocktail! Deze cocktail doet het heel goed als je gewoon even ‘s avonds lekker wilt genieten. En als je dan toch jezelf aan het verwennen bent, garneer dan met lekker stukje witte chocolade met hazelnoot. Past perfect bij deze cocktail.

Bekijk het volledige cocktailrecept van de Hazel’s Dream

Autumn Spiced Sour

Kun je een Whiskey Sour met een herfstse twist met kaneel, kruidnagel en steranijs wel waarderen? Maak dan eens deze Autumn Spiced Sour. Deze hebben we gemaakt met Chivas Regal 12 years, een zachte whisky uit de Schotse Hooglanden. 

Bekijk het volledige cocktailrecept van de Autumn Spiced Sour

Deze blog is mede mogelijk gemaakt met medewerking van DrankDozijn.nl

Dranken van DrankDozijn.nl

DrankDozijn.nl is een online drankenspeciaalzaak met een uitgebreid assortiment aan bijzondere dranken en likeuren. Deze herfstcocktails hebben we gemaakt met de volgende dranken van DrankDozijn.nl: 
– Artemi Caramel Vodka hebben we gebruikt voor de Apple Pie Mojito
– Frangelico hebben we gebruikt voor de Hazel’s Dream
– Mandarine Napoléon hebben we gebruikt voor de Mandarine Mule
– Chivas Regal 12 years hebben we gebruikt voor de Autumn Spiced Sour

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate