Door 74 Het mysterie Door 74 begint vanaf het moment dat je op zoek gaat naar de cocktailbar. Verwacht van de buitenkant geen fancy cocktailbar met pracht en praal aan de voordeur. Voor Door 74 moet je weten bij welke deur je moet zijn, anders loop je er echt voorbij. Als je het hebt gevonden, bel je aan en word je binnengelaten door een barkeeper.

De wereld van Door 74

Eenmaal binnen, stap je in de wereld van Door 74. Want achter de deur van nr 74 gaat een schitterend geheim schuil. Een speakeasy cocktailbar zoals het is bedoeld vanuit de authentieke cocktailbar cultuur. Waar met veel gevoel voor karakter en toewijding een ongrijpbare underground cocktail ambiance is gecreëerd. Toen wij kwamen was de cocktailkaart bovendien net vernieuwd. We kozen voor een Moscow Mule (in koperen Mule) en een smaakvolle Pisco Sour (op aanraden van bartender).

Door 74 insideMoscow Mule Cocktailicious.nlPisco Sour Cocktailicious.nl

Beleving

Door 74 is een avontuurlijke beleving. Dus als je van cocktailbars houdt, moet je hier zeker een keer geweest zijn. Ga in stijl met een leuke groep vrienden voor een speciale avond. En reserveer voor de zekerheid van te voren, want je wil natuurlijk niet geweigerd worden aan de deur!

Door 74 als cocktailbar

  • Publiek: Internationaal
  • Sfeer: speakeasy
  • Muziek: rustige achtergrond muziek
  • Prijsniveau: cocktails vanaf 12 euro
  • Tip: reserveren!
  • Meer informatie www.door-74.com
Cocktails maken is leuk, maar drink met mate

Ben je op zoek naar cocktailglazen?

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails gebruiken wij cocktailglazen die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Bekijk cocktailglazen in onze shop