Mijn tip voor de hittegolf: Frozen Margaritas!

Frozen Margaritas En toen hadden we ineens een hittegolf in Nederland met temperaturen boven de 35 graden. Als het heel heet is zoals nu, dan gaat er niks boven een Frozen Margarita. Je maakt ze in de blender met een behoorlijke lading crushed ice en je drinkt ze als een ijsje. Lekkere fruitsmaken als kiwi, aardbei of watermeloen. Je zou bijna vergeten dat er alcohol in zit!

Wat is jouw favoriete smaak?

Even nog een paar close ups om van te watertanden met dit hete weer!

Strawberry Margarita

Strawberry Margarita
Strawberry Margarita

Ingredients:
Tequila, 1 deel (30 ml)
Triple sec, 0,5 deel (15 ml)
6 aardbeitjes
sap van een halve limoen
2 volle glazen crushed ice
garnering: je mooiste aardbei

Kiwi Margarita

Kiwi Margarita
Kiwi Margarita

Ingredients:
Tequila, 1 deel (30 ml)
Triple sec, 0,5 deel (15 ml)
2 kiwi’s (snijd wel de kern eruit)
sap van een halve limoen
2 volle glazen crushed ice
garnering: kiwi

Watermelon Margarita

Watermelon Margarita
Watermelon Margarita

Tequila, 1 deel (30 ml)
Triple sec, 0,5 deel (15 ml)
6 stukken watermeloen
sap van een halve limoen
2 volle glazen crushed ice
garnering: watermeloen

Oh enneh de Margaritas heb ik gemaakt zonder zoutrandje. Waarom? Een ijsje heeft toch zeker ook geen zoutrandje. Mocht je het je afvragen 😉

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate