Hypnotizer

Hypnotizer
Hypnotizer

Deze Hypnotizer cocktail vind je op internet met allerlei verschillende ingredi├źnten. Ik gaf er mijn eigen draai aan. Dit is mijn geheime recept: lycheesap, meloensap, limoensap, vodka, triple sec en blue curacao. Hypnotiserend lekker!

Een goede tip die ik mee wil geven aan de enthousiasteling: kijk niet te diep in het glaasje van deze hypnotizer want voor je het weet slaap je als een blok! Hiervoor geldt net als bij de Zombie en de Long Island Ice Tea: max 2 per persoon!

Wat heb je nodig voor een Hypnotizer cocktail?

Vodka (1 deel)
Triple sec (1 deel)
Blue curacao (0,5 deel)
Lychee sap (1,5 delen)
Meloensap (verse sap van 1 partje meloen)
Limoensap (sap van 1 limoen)
Bruiswater (1,5 delen)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Hypnotizer cocktail?

Gebruik een mooi Hurricane glas voor de cocktail. Vul deze met ijsblokjes. Begin met 1,5 barmaatje lycheesap en een zelfde hoeveelheid sap van meloen*. Voeg hier sap van een limoen aan toe en schenk de likeuren en bruiswater in het glas. Als laatste de blue curacao. Een half barmaatje is genoeg voor de kenmerkende hypnotiserende kleur. Je cocktail krijgt nu een turquoise uitstraling. Maak de cocktail af met een cocktailkersje en schijfje meloen op het glas.

* ik heb de meloensap gemaakt door stukjes meloen te muddlen met een muddler. Gebruik hiervoor een sappige, zoete meloen.

Deel je zelfgemaakte Hypnotizer via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate

Ben je op zoek naar cocktailglazen?

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails gebruiken wij cocktailglazen die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Bekijk cocktailglazen in onze shop