Italian Stallion
User Avatar
door Bart

De Italian Stallion is een Italiaanse krachtpatser die is geïnspireerd op Silverster Stallone. Je maakt hem in een longdrinkglas als een Long Island Ice Tea, maar dan met amaretto, whiskey, citroensap en cola. Garneren met een cocktailkersje.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Italian Stallion
Italian Stallion
De Italian Stallion is een Italiaanse krachtpatser die is geïnspireerd op Silvester Stallone. Je maakt hem in een longdrinkglas als een Long Island Ice Tea, maar dan met amaretto, Amerikaanse whisky, citroensap en cola. Garneren met een cocktailkersje.

Tip: Drink er niet te veel van, anders ga je net zo praten als Sylvester Stallone 😉

Wat heb je nodig voor de Italian Stallion?

Amaretto (1 deel)
Amerikaanse whisky (1 deel)
Cola (2 delen)
Citroensap (halve citroen)
Cocktailkers

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Italian Stallion?

Je maakt deze cocktail als een Long Island Ice Tea. Gebruik dus een long drink glas gevuld met ijs. Begin met sap van een halve citroen. 1 deel amaretto en 1 deel Amerikaanse whisky. Aftoppen met cola. Even roeren met een barlepel, Garneren met mooi rood cocktailkersje.

Andere amaretto cocktails

Bekijk ook onze andere amaretto cocktails zoals de Amaretto Sour en de Godfather.

Deel je zelfgemaakte Italian Stallion via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate