Drambuie Jamaican Nail
User Avatar
door Bart

De Jamaican Nail is een cocktail met Jamaican ginger beer en Schotse drambuie. Frisse longdrink variant op de Rusty Nail. Zeker het proberen waard!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Drambuie Jamaican Nail
Jamaican Nail

Een cocktail met Jamaicaanse ginger ale en Schotse Drambuie klinkt als een freak of nature. Aangezien ik van beide een liefhebber ben, was ik natuurlijk reuze benieuwd hoe deze cocktail zou smaken! Dus toen ik deze botsing in smaken tegen kwam pakte ik meteen mijn cocktailspullen erbij. De Jamaican Nail is een frisse longdrink variant op de sterke, klassieke Rusty Nail.

Wat heb je nodig voor een Jamaican Nail?

Drambuie (1 deel)
Ginger beer (3 delen)
Limoen (halve limoen)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Jamaican Nail?

Begin met een long drink glas gevuld met ijs. Muddle of knijp het sap uit 2 limoen partjes en voeg 1 deel drambuie toe. Tot de rand vullen met ginger beer. Garneren met limoenpartje.

Deel je zelfgemaakte Jamaican Nail via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate