Ladify 43
User Avatar
door Bart

Deze Ladify 43 hebben we speciaal gemaakt voor onze vriendinnen van de leuke lifestyle blog Ladify. We hebben de cocktail gemaakt met een beetje zoet - met licor 43 omdat wij vrouwen dat heelijk vinden, een beetje passie - dat hoeft verder niet toegelicht te worden ;) - en een beetje pit in de vorm van een zuurtje met limoen.

Tip voor je homebar

Tip: 10-delige cocktailset Sybra. Met deze 10-delige cocktailset van Sybra haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot stamper. Bestel direct

Ladify 43
Ladify 43
Deze Ladify 43 hebben we speciaal gemaakt voor onze vriendinnen van de leuke lifestyle blog Ladify. We hebben de cocktail gemaakt met een beetje zoet – met licor 43 omdat wij vrouwen dat heelijk vinden, een beetje passie – dat hoeft verder niet toegelicht te worden 😉 – en een beetje pit in de vorm van een zuurtje met limoen.

Wat heb je nodig voor een Ladify 43?

Licor 43 (1 deel)
Limoen (verse sap van een halve limoen)
Passievruchtsap (2 delen)
Eiwit (de helft van 1 ei)
Passievrucht

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Ladify 43?

We maken deze cocktail in een shaker en schenken hem daarna uit in een martini glas. Begin eerst met het vullen van de shaker met ijs. Niet helemaal vol. Doe hier nu de Licor 43, passievrucht en limoensap in. Als laatste doe je een deel eiwit bij de cocktail. Even goed shaken. Minstens een seconde of 10. Schenk nu de cocktail uit in een martini glas. We garneren de cocktail met een halve passievrucht, deze leg je midden in het glas. Ready to serve, en natuurlijk ideaal voor een echte meidenavond met vriendinnen!

Wil je de Ladify 43 ook zelf een keertje maken?

Je hebt dan een aantal benodigdheden nodig in je eigen “cocktailkeuken”.

Cocktails met Licor 43

Op onze site hebben we nog veel meer cocktails met licor 43. In deze blog staan ze (bijna) allemaal!

Deel je zelfgemaakte Ladify 43 via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate