Meet the bloggers header De laatste tijd hebben wij een aantal nieuwe (gast)bloggers mogen verwelkomen. Kylie is als eerste nieuwe gastblogger meteen heel enthousiast uit de startblokken gekomen. En ook Anne heeft haar tweede originele cocktail, een whiskey sour met cranberries al gemaakt. Binnenkort volgen ook nog Suzan met een mooie gin sour én verwelkomen we Kim. Kim (uit België!) heeft een review geschreven over een mooie cocktailbar in Blankenberge. In deze blog stellen alle bloggers zich één voor één voor. En voor de gelegenheid hebben Bart en ik zich ook op de foto gezet.

NB: deze profielfotootjes zullen voortaan overigens ook terug komen bij hun cocktails zodat je duidelijk kunt zien door wie de cocktail gemaakt is. Credits voor degene die de credits toekomt!

Even voorstellen

Ca

Ca Ava Hoi, ik ben Caroline, lange naam dus ik houd het even op Ca. Je kent me als “het gezicht van Cocktailicious”. Zo een 5 jaar geleden ben ik samen met Bart onze cocktailsite begonnen. Op onze site maak ik lekkere cocktails en plaats ik recepten zodat bezoekers van onze site deze cocktails ook thuis kunnen maken. De komende maanden voor mij even geen alcohol, en dus ga ik me concentreren op alcoholvrije cocktails. Mijn favoriete cocktailbar: Vesper.


Bart

Bart Ava Levensgenieter uit Eindhoven die graag nieuwe cocktails maakt. Houdt van de gezelligheid en beleving rondom een cocktail en heeft inmiddels misschien wel net zo veel cocktails gemaakt als Caroline. Favoriete cocktail: Dark ‘n Stormy. Maakt in het weekend graag tijd om naar een cocktailbar te gaan. Mooie hotelbars of juist intieme bars zoals Vesper of Demain in Nijmegen.


Kylie

Kylie Ava
Hi! Ik ben Kylie. Foodie, liefhebber van cocktails, dol op schrijven, sociale media en Eindhoven. Mijn favoriete drankje is absoluut Gin Tonic en die drink ik het liefst bij Berlin in Eindhoven. Voor andere cocktails ga ik graag naar Beez in Maastricht!

Kylie heeft ook haar eigen site op het gebied van drinken en eten: drnkn.nl

Anne

Anne Ava Hey! Ik ben Anne. Ik ben verliefd op Groot-Brittannië, Italiaans eten en Utrecht. Naast koken en lezen houd ik me graag bezig met het leren over alcoholische versnaperingen. Van een goed glas whisk(e)y word ik net zo gelukkig als van een gin-tonic of een andere lekkere cocktail. De laatste twee drink ik het liefst bij Feijoa te Amsterdam of Behind Bars in Utrecht.


Suzan

Suzan Ava Hi, ik ben Suzan. 20 jaartjes jong en gek op bloggen, foto’s maken en cocktails maken (en proeven natuurlijk)! Ik volg de opleiding fotografie in Amsterdam en heb daarvoor mijn diploma als fotostyliste behaald. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn, dus cocktails maken doe ik met plezier! In mijn vrije tijd breng ik graag een bezoekje aan Hiding in Plain Sight te Amsterdam. Wanneer je hier een cocktail bestelt is het een show om naar te kijken! Ik zal jullie ook nog even verklappen wat mijn lievelings cocktail is, namelijk de Pink Lady!

ps: kijk ook eens op haar blog: Perfectdayblog

Kim

Kim Ava Ik ben een 28 jarige leeftijdsgenieter uit België. Ik hou van reizen en dat doe ik het liefst van al met een lekker cocktail in de hand. Mijn innerlijke Bourgondiër wordt spontaan vrolijk van het zien van allerlei lekkere recepten op deze site. Mijn favoriete cocktailbar is l’Apereau in Blankenberge, hier gaat ook haar eerste review over.

Hiernaast blogt Kim over reizen op haar persoonlijke reisblog.

Wil je ook mee bloggen als gastblogger?

Maak jij ook graag mooie cocktails en weet je daar leuk over te schrijven en goede sfeerfoto’s van te maken? Dan nodigen we je graag uit om mee te bloggen. Stuur een mail met een foto van je laatst gemaakte cocktail naar caroline@cocktailicious.nl en wie weet staat jouw cocktail binnenkort ook op onze site!

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate