Meet the bloggers
Om in contact te komen met nieuwe bloggers organiseren we op zondag 18 januari een kleinschalig event bij de cocktailbar van art’otel in Amsterdam. Dus als jij het ook leuk vindt om cocktails te maken en mee te bloggen op Cocktailicious.nl meld je dan zeker aan!

Exclusief voor guestbloggers

Dit event organiseren we exclusief voor bloggers. Je hoeft nog geen actieve blogger te zijn. Als je het maar leuk vindt om geregeld cocktails te maken en jouw originele recept daarvan te delen. Daarnaast is het mooi meegenomen als je ook actief bent op sociale media kanalen als Facebook, Twitter, Instagram of YouTube. Want daar kan je cocktail zo maar voorbij komen! Oh en ook cocktailshakers, mensen uit de horeca of die werkzaam zijn bij een slijterij kunnen guestblogger bij ons worden.

Beperkt aantal plaatsen

Er is een beperkt aantal plaatsen en er hebben zich al een aantal (potentiële) guestbloggers aangemeld. Wees er dus snel bij als je er ook bij wil zijn!

Inschrijven tot 12 januari

Wil je ook komen? Stuur dan een mailtje of reageer via onze Facebook pagina of via Twitter. Hoe eerder je reageert hoe groter de kans dat je er bij kunt zijn!

PS: wil je meebloggen op onze site, maar kun je 18 januari toevallig niet? Stuur me dan even een mailtje.

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate