Moederdag komt er aan. En dan wil je natuurlijk iets speciaals voor je moeder (of de moeder van je kinderen). In plaats van het standaard bloemetje kun je ook een keer een mooie cocktail maken met een bloemetje. Zoals een Violet Collins, een Bramble, een Perestrojka of een Gin Tonic met rose paddles.

Violet Collins

Deze Violet Collins is een lekkere lichte longdrink cocktail met Blackcurrant gin, bruiswater en citroensap. Je garneert hem met een mooi paars viooltje.

Perestrojka Martini

De Perestrojka Martini is een heerlijk lichte cocktail op basis van vodka, peer en elderflower likeur. Lekker om te combineren met een salade geitenkaas.

Bramble

De Bramble is een mooie cocktail met gin, citroen, creme de mure likeur (of creme de cassis). Je garneert hem bij voorkeur met verse bramen.

Gin Tonic

Met de Gin Tonic zit je altijd goed. Want wie houdt er nou niet van Gin Tonic. Koop haar favoriete gin. Een mooi copa glas en een goede tonic. En serveer met rose paddles.

Leuke giftsets voor moederdag

Zoek je nog iets speciaals voor moederdag? 3 mooie giftsets waar iedere moeder vrolijk van wordt.

Botanica Box

In deze Botanica Box zitten 6 verschillende botanicals en kruiden. Zo heb je altijd een perfect serve voor je Gin Tonic!

 

Cocora Gin Tonic giftset

Deze 10-delige gin tonic giftset is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens van natuurlijke materialen. Geinspireerd op de valleien en palmbomen van Colombia smaakt je gin tonic nog beter.

 

Limoncello in de bus

Deze zelfgemaakte Limoncello van organische citroenen kun je bestellen en geleverd krijgen via de post. Lekker en superhandig! Mooi cadeaupakket met heerlijke amaretti koekjes en 2 mooie likeurglaasjes erbij.

 

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate