Mojito Passion
User Avatar
door Bart

Met de Mojito kun je blijven variëren met verschillende ingrediënten. Met passievrucht had ik nog geen Mojito gemaakt. Hier lees je hoe je een lekkere Mojito Passion maakt

Tip voor je homebar

Tip: 10-delige cocktailset Sybra. Met deze 10-delige cocktailset van Sybra haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot stamper. Bestel direct

Mojito Passion
Mojito Passion

Met de Mojito kun je blijven variëren met verschillende ingrediënten. Met passievrucht had ik nog geen Mojito gemaakt. Hier lees je hoe je een lekkere Mojito Passion maakt.

Wat heb je nodig voor de Mojito Passion?

Rum (1,5 deel)
Limoen (halve limoen)
Nectar van halve passievrucht
Rietsuiker of Passievruchtsiroop (2 barlepels)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Mojito Passion?

Bij deze variant gebruik je nectar van verse passievrucht in je mojito. Voor de rest wordt de cocktail hetzelfde gemaakt. Gebruik een goed en stevig longdrink glas. Muddle 4 limoenpartjes in het glas. Voeg naar smaak rum toe met een barmaatje. Schraap met een scherp vorkje de nectar uit 1 helft van de passievrucht. Voeg hierna crushed ice en bruiswater toe tot 90% van het glas. Even goed roeren met je barlepel en proeven. Is de cocktail nog niet zoet genoeg, dan voeg je 1-2 barlepels passievrucht siroop (ik gebruik monin) toe. Hierna vul je aan met crushed ice. Als laatste garneren met een halve passievrucht.

Alcoholvrij?

Door de combinatie aan verschillende smaken en daarbij behorende smaak kun je deze cocktail ook prima te doen als alcoholvrije cocktail. Gewoon zonder de rum!

Toch vertrouwd recept of een andere variatie?

Bekijk ook het recept van de Mojito , Mojito Strawberry of de Mojito Royal

De Mojito Passion zelf maken?

Met deze set kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al niet zo’n moeilijk drankje en nu helemaal niet meer :). Succes!

Deel je zelfgemaakte Mojito Passion via social media

Heb je deze cocktail gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.


Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate