Mona Toetje
User Avatar
door Bart

Maak je favoriete Mona toetje als shot. Mmmmmm.... een beetje van Mona en een beetje van Cocktailicious!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Mona Toetje
Mona Toetje

Weet jij een lekker toetje na het eten wel te waarderen? Probeer dan eens je favoriete toetje te maken als cocktail of shot! Dit is mijn favoriete Mona toetje met aardbeien en yoghurt likeur. Monalicious!

Wat heb je nodig voor een Mona Toetje? (voor 2 shots)

Yoghurt Likeur (2/3)
Strawberry Likeur (1/3)
Limoen (sap van 2 limoenpartjes)
Aardbeitje

Hoe maak je een Mona toetje?

Begin met een shaker met ijs. Knijp hier het sap van 2 limoenpartjes in. Voeg ca 1,5 barmaatjes yoghurt likeur en ca 0,75 barmaatje strawberry likeur toe. Even goed shaken en uitschenken in 2 borrelglaasjes. Garneren met een mooie subtiel aardbeitje. Een heerlijk zacht en zoet toetje. Mmmmm … een beetje van Mona en een beetje van Cocktailicious!

Je kunt natuurlijk je eigen favoriete Mona toetje maken. Ook lekker is de combinatie van witte chocolade likeur en raspberry likeur. Je maakt het op dezelfde manier in dezelfde verhouding maar dan zonder de limoensap.

Deel je zelfgemaakte Mona Toetje via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate