Blog new flavours new cocktails Goed nieuws! Want we verlengen onze samenwerking met De Kuyper. 2017 staat in het teken van new flavors, new cocktails. Dit betekent dat je weer een aantal nieuwe cocktails van de maand kunt verwachten. Dit keer staan de basis fruit likeuren centraal met Creme de Bananas, Melon, Watermelon, Blueberry. Dit worden dus mooie fruitige varianten op de Piรฑa Colada, Daiquiri, Mojito en Caipirinha. Daarnaast gaan we ook aandacht geven aan de merken Peachtree en Rutte gin. Denk hierbij aan een Sex on the Beach en de Red Snapper.

Tot zover weer even voor nu. De rest bewaren we nog even als een verrassing. Onze volgende blog gaat over feestelijke kerstcocktails. Want kerst en het nieuwe jaar komen er weer aan!

Word jouw cocktail suggestie de cocktail van de maand?

Oh trouwens, mocht je nog leuke suggesties hebben met รฉรฉn van de nieuwe fruitsmaken. Let us know, misschien wordt jouw cocktail suggesties wel de cocktail van de maand! Voor de beste inzending hebben we iets heel leuks, want die krijgt een vette cocktailtas vol professionele bartools van De Kuyper!
Winactie De Kuyper

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate