Disaronno wears Cavani
Leuk! Een nieuwe fles Disaronno die ik vandaag opgestuurd kreeg van Disaronno. Een nieuwe fles betekent natuurlijk ook nieuwe cocktails. Dit keer bedacht ik dus twee cocktails die perfect bij de fashionable uitstraling van de nieuwe fles passen. De hemelse Il Divino met Mozart witte chocolade likeur en de zoete Donna Dolce met frambozen. Benieuwd wat je ervan vindt!

Il Divino

Il Divino foto
Il Divino

Il Divino is een hemelse cocktail die ik gemaakt heb met Disaronno en Mozart (witte chocolade likeur). Hier heb ik nog melk en wat vloeibare room aan toegevoegd. Even shaken met ijs en uitschenken in gekoeld glas. Garneren met cappuccino poeder.

Bekijk voor de exacte hoeveelheden het volledige recept van Il Divino.

Donna Dolce

La Donna Dolce foto
Donna Dolce

Deze cocktail is perfect als toetje na het eten. Als je net als ik verse frambozen wil gebruiken, maak de cocktail dan met een blender. Naast de frambozen (stuk of 6 per glas) gebruik je melk, vloeibare room en natuurlijk Disaronno. Uitschenken in een mooi glas en – alsof het nog niet zoet genoeg is – garneren met slagroom en een framboosje op top. Hij is mierzoet en is daarmee echt een guilty pleasure. Nu even genieten, morgen maar weer sporten 😉

Bekijk voor de exacte hoeveelheden het volledige recept van Donna Dolce.

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate