Op zondag 25 september is de 3e en laatste voorronde voor het NK Bols Flairtending in de Vooruitgang Eindhoven. Dit is de laatste kans voor flairbartenders die nog niet geplaatst zijn voor de finale van het NK Bols Flairbartending op de Horecava (Amsterdam RAI) om kwalificatie af te dwingen!

NK Bols Flairbartending
NK Bols Flairbartending

Om 16:00 begint, op het terras van Stadscafé de Vooruitgang te Eindhoven, deze laatste voorronde van het NK Bols Flairbartending. Bartenders vanuit heel Nederland en een paar uit het buitenland komen dat weekend naar Eindhoven om mee te strijden in de prijzen. Zij worden ook bij deze voorronde verdeeld in 2 categorieën: Amateur (minder dan 1 jaar wedstrijdervaring) en Professional (meer dan 1 jaar wedstrijdervaring).

Alle bartenders moeten binnen 6 minuten hun zelfbedachte run laten zien en daarin 3 cocktails bereiden (waarvan 2 verplichte: de Sagatiba en de Bols Cheese cake en 1 zelf bedachte). Wij verwachten zelf weer spectaculaire cocktails te zien en te proeven.

NK Bols Flairbartending op Horecava
Op 11 en 12 januari 2012 maakt Showshakers weer deel uit van de Horecava. Net als voorgaande jaren hosten zijn hun eigen stand. En verzorgen ze tijdens dit evenement verschillende seminars, demonstraties en workshops.

Showshaker organiseert op  daarbij het officiële NK Bols Flairbartending, waarbij de gekwalificeerde bartenders hun beste moves laten zien en strijden om die felbegeerde titel als Nederlands Kampioen. Je kan ook nog meedoen met het NK Bols Flairbartending. Voor vragen aan de organisatie kan je terecht op www.showshakers.nl.

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate