One Million Dollar Margarita
User Avatar
door Bart

De One Million Dollar Margarita is geinspireerd op de film One Million Dollar Baby. Het is een frozen margarita cocktail met een classy uitstraling. De combinatie van Tequila Anejo en Grand Marnier zorgt dat de margarita een stuk zachter is qua smaak. Exclusieve variant op de klassieke Margarita. Bekijk het recept!

Tip voor je homebar

Tip: 10-delige cocktailset Sybra. Met deze 10-delige cocktailset van Sybra haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot stamper. Bestel direct

One Million Dollar Margarita
One Million Dollar Margarita
De One Million Dollar Margarita is geïnspireerd op de film One Million Dollar Baby. Het is een frozen margarita cocktail met een classy uitstraling. In de cocktail hebben we Tequila Anejo gebruikt met Grand Marnier, wat er voor zorgt dat de margarita een stuk zachter is qua smaak. Exclusieve variant op de klassieke Margarita zoals we die kennen.

(klik op afbeelding voor vergrote weergave)Wat heb je nodig voor een One Million Dollar Margarita?

Tequila Anejo (1 deel)
Grand Marnier (1 deel)
Suikersiroop (1 deel)
Verse limoenen (sap van 1,5 limoen)

Hoe maak je een One Million Dollar Margarita?

Dit is een frozen margarita dus deze maak je met een blender. Pers 1,5 limoen in een blender met crushed ice. Voeg hier 1 deel tequila anejo en 1 deel grand marnier aan toe en een scheut suikersiroop. Blenden tot het crushed ice is verpulverd en het een granité massa is. Daarna uitschenken in een gekoeld margaritaglas. Garneren met een one dollar briefje aan de rand.

Wil je de One Million Dollar Margarita ook zelf een keertje maken?

Je hebt dan een aantal benodigdheden nodig in je eigen “cocktailkeuken”.

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate