Orange Russian
User Avatar
door Bart

Deze lichtoranje Orange Russian hebben we gemaakt met marula room en yoghurt likeur. Lekker fris en romig voor Pasen. Opdienen met kleurige paaseitjes.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Orange Russian
Orange Russian
De “Russians” zijn sterke cocktails met een koffie smaak. Deze Orange Russian is gemaakt met lichtoranje marula room en yoghurt likeur. De yoghurt likeur geeft de Orange Russian een lekkere frisse smaak. Frisse variant op de White Russian die we gemaakt hebben voor Pasen. Vandaar dus de gekleurde paaseitjes!

Wat heb je nodig voor de Orange Russian?

Marula Room (1,5 deel)
Yoghurt likeur (1,5 deel)
Garnering: sinaasappelkrul

Hoe maak je de Orange Russian?

Je maakt de cocktail in een mooi tumblerglas met ijs. Gebruik anderhalf deel marula room en anderhalf deel yoghurt likeur. De drank roer je even kort met een barlepel zodat je een mooie lichtoranje kleur krijgt. Schenk de cocktail uit en gebruik als garnering een sierlijke sinaasappelkrul.

PS: voor pasen vrolijk je deze cocktail op met kleurige paaseitjes.

Wil je de Orange Russian ook zelf een keertje maken?

Je hebt dan een aantal benodigdheden nodig in je eigen “cocktailkeuken”.

Deel je zelfgemaakte Orange Russian via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate