Passion Bellini
User Avatar
door Bart

De Passion Bellini is een zoete cocktail met passie en pit. Tenminste als je de cocktail maakt met nectar van verse passievruchten. Dan pas proef je de echte passie van de Passion Bellini. Bruisende, verfrissende cocktail met pitjes van passievrucht. Door de combinatie met mango krijgt de cocktail een lekkere zoete smaak en volle kleur. Lekker zowel met warm als met koud weer!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Passion Bellini
Passion Bellini
De Passion Bellini is een zoete cocktail met passie en pit. Tenminste als je de cocktail maakt van nectar met verse passievruchten. Dan pas proef je de echte passie van de Passion Bellini. Bruisende, verfrissende cocktail met pitjes van passievrucht. Door de combinatie met mango krijgt de cocktail een lekkere zoete smaak en volle kleur. Lekker zowel met warm als met koud weer!

(klik op afbeelding voor vergrote weergave)Wat heb je nodig voor een Passion Bellini?

Prosecco
Passievrucht (1 passievrucht per glas)
Mango (1 mango voor 4 glazen)
Vodka (1/2 deel)

Hoe maak je een Passion Bellini?

Als basis voor deze cocktail maak je een passie-mango fruitpuree. De passievrucht schraap je uit met een scherp vorkje. De mango snijd je in kleine stukjes. Dit pureer je. Begin met 2 barlepels van de fruitpuree is in je champagne glas te doen. Voeg hier een scheut vodka (1/2 deel) aan toe. Schenk tot slot het glas geleidelijk vol met prosseco of champagne. Hierna roer je de bellini met een barlepel zodat het 1 egale kleur kleur krijgt. Garneren met een stukje mango op het champagneglas.

Tip

Bellini’s en andere champagne cocktails kun je perfect voorbereiden. De fruitpuree kun je namelijk perfect invriezen als ijsklontjes. De dag erna heb je heerlijke champagne cocktails. Heerlijk voor een cocktailparty. Bekijk ook de blog: Het geheim van de lekkerste champagne cocktails.

Deel je zelfgemaakte Passion Bellini via social media

Heb je deze cocktail gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate