Peach Mint Smash
User Avatar
door Bart

De Peach Mint Smash is een lekkere, frisse cocktail met perzik, limoen, munt en tequila. Heerlijk op een zomerse dag!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Peach Mint Smash
Peach Mint Smash

De Peach Mint Smash is een lekkere, frisse cocktail met perzik, limoen, munt en tequila. Heerlijk op een zomerse dag! Gebruik bij voorkeur Tequila Reposado. Je kunt deze cocktail shaken of stirren in je glas. Ik vind het het lekkerst om te shaken.

Wat heb je nodig voor de Peach Mint Smash?

Tequila Reposado (1 deel)
Suikersiroop (kleine scheut)
Perziksap (2,5 delen)
Limoensap (sap van een halve limoen)
Munt

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Peach Mint Smash?

Gebruik een stijlvol tumbler / whiskey glas met crushed ice. Gebruik een shaker met ijs voor het beste resultaat. Begin met suikersiroop en versgeperste limoensap van een halve limoen. Voeg dit toe en daarbij gaat 1 barmaatje tequila reposado (naar smaak) en 2,5 delen perziksap. Stevig shaken. Voor je uitschenkt smeer je je glas in met munt voor de ultieme munt smash. Uitschenken met een strainer in je cocktail glas. Als laatste voeg je nog een topje crushed ice toe en garneer je met een mooi munt blaadje.

Deel je zelfgemaakte Peach Mint Smash via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate