Flamingo Colada Baby cocktail
Flamingo Colada Baby
Zondag is ons dochtertje Loïs Susanne geboren! Natuurlijk moest dit op de juiste manier gevierd worden en dus maakte Bart voor onze eerste gasten deze cocktail. Een Flamingo Colada Baby. Flamingo’s en ananassen zijn helemaal hip. Je ziet ze overal. Ook op het geboortekaartje van Loïs stond een mooie flamingo te shinen (ook leuk ipv de traditionele ooievaar) met een ananas. En dus past deze roze variant op de Piña Colada past daar perfect bij!

Wat heb je nodig voor een Flamingo Colada Baby?

Ananas (1 schijf per glas)
3-4 aardbeien per glas
Kokosmelk 1 deel (30 ml per glas)
Optioneel: rum, 1 deel (30 ml per glas) (malibu kan ook)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Flamingo Colada Baby?

Deze cocktail maak je met vers fruit en dus gebruik je een blender. Als je voor bijvoorbeeld 4 personen Flamingo Colada’s gaat maken dan gebruik je 4 schuiven ananas (in stukjes gesneden), 15 aardbeien en 4 delen kokosmelk. Even blenden met wat ijs. Voor de personen die er alcohol bij willen kun het als volgt doen. Makkelijkste is om eerst de alcholvrije cocktails uit te schenken. En daarna de rum toe te voegen in de blender. Nog een keer blenden en dan uitschenken in een mooi glas.

Garneren met ananasschijfje en aardbei. Bij voorkeur ook een fout rietje of parapluutje voor het tropische gevoel!

Deel je zelfgemaakte Flamingo Colada Baby via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Deze cocktail is 100% alcoholvrij