Pink Martini
User Avatar
door Bart

De Pink Martini is vanwege zijn opvallende roze kleur en zilveren accent van de Silverstrike een signature cocktail van Cocktailicious. Dus hou je van roze en cocktails, kijk dan hoe je deze cocktail kunt maken.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Pink Martini
Pink Martini

De Pink Martini is vanwege zijn opvallende roze kleur en zilveren accent van de Silverstrike een signature cocktail van Cocktailicious. Als je de twee zo naast elkaar ziet dan zijn het net twee elegante Flamengo’s! Ziet er fout uit, maar is simpel om te maken en nog lekkerder om te drinken.

NB: Ook leuk als shot.

Wat heb je nodig voor de Pink Martini?

Roze vodka (1 deel)
Silverstrike (1 deel)
Limoen (halve limoen, vers geperst)

Hoe maak je de Pink Martini?

De Pink Martini maak je met een shaker met ijs. Van de roze vodka en de silverstrike doe je allebei 1 deel in een shaker met ijs. Hier voeg je het sap bij van een halve limoen (geperst). Krachtig shaken en uitgieten in een martiniglas. Als garnering gebruik je een limoentje of een aardbei. Helemaal mooi is een klein roze bloemetje.

Meer Martini cocktails

Andere Martini cocktails vind je in onze blog Martini Baby.

Zelf de Pink Martini maken?

Met deze set of glazen kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al heel goed te doen om deze cocktail zelf te maken en met deze spullen is het al helemaal niet moeilijk meer 🙂

Deel je zelfgemaakte Pink Martini via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate