Rabarcello Cosmo foto
User Avatar
door Bart

Deze Rabarcello Cosmo maak je met Rabarcello, vodka, triple sec, cranberrysap en limoen. Weer eens wat anders! Een mooie variant op de klassieke Cosmopolitan.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Rabarcello Cosmo foto
Rabarcello Cosmo
Met de Cosmopolitan kun je makkelijk variëren. We hadden nog een fles Rabarcello staan, en dus maakte Bart een Cosmopolitan met Rabarcello. De naam hoefden we niet lang over na te denken: Rabarcello Cosmo!

Wat heb je nodig voor de Rabarcello Cosmo?

Vodka (0,5 deel)
Triple Sec (0,5 deel)
Rabarcello (1 deel)
Cranberrysap (1 deel)
Limoen (sap van halve limoen)
Garnering: limoenschijfje

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Rabarcello Cosmo?

Begin met een shaker met ijs. Schenk met een maatbeker de vodka, triple sec, rabarcello cranberrysap en limoensap van een halve limoen in de shaker. Goed shaken! Uitschenken in een gekoeld martiniglas. Garnering: niet te moeilijk doen, gewoon een schijfje limoen. En mocht je je toch willen uitsloven, koop dan een verse rabarber, snijd er een lange reep vanaf en vouw deze in een mooie strik voor in je martini glas.

Deel je zelfgemaakte Rabarcello Cosmo via social media

Heb je deze cocktail gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate