Rabarcello Tonic
User Avatar
door Bart

Deze R&T is een variant op de G&T's maar dan dus met Rabarcello. Na de Rabarcello voeg je nog een kleine splash limoensap toe en garneren met rabarber in het glas.

Tip voor je homebar

Tip: 10-delige cocktailset Sybra. Met deze 10-delige cocktailset van Sybra haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot stamper. Bestel direct

Rabarcello Tonic
Rabarcello Tonic
Deze R&T is een variant op de G&T’s maar dan dus met Rabarcello. Na de Rabarcello voeg je nog een kleine splash limoensap toe en garneren met rabarber in het glas.

Wat heb je nodig voor een Rabarcello Tonic?

Rabarcello (1 deel)
Tonic (2,5 delen)
Limoen
Garnering: rabarber

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Rabarcello Tonic?

Om te beginnen heb je een mooi copa glas nodig. Vul het glas volledig met ijsblokjes. Hierna snijd je met een dunschiller een lang, dun stuk verse rabarber. Als een komkommer. De rabarber is wat stugger, maar probeer deze sierlijk in het glas te doen als garnering. Voeg hierna 1 deel Rabarcello toe. Voeg een klein beetje limoensap toe. Maak de cocktail af door deze af te gieten met tonic. Tevreden? Opdienen maar!

Deel je zelfgemaakte Rabarcello Tonic via social media

Heb je deze Gin Tonic gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate