Red Mambo
User Avatar
door Bart

Toen laatst Mambo nr 5 voorbij kwam, bedacht ik deze swingende cocktail met kokos rum, ananassap en frambozen. De Red Mambo is een lekkere zacht zoete cocktail met een mooie licht rode kleur. Lekker zomers!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Ik de zomer luister ik altijd lekker veel zomerse latin muziek. Toen laatst Mambo nr 5 voorbij kwam, bedacht ik deze swingende cocktail met kokos rum, ananassap en frambozen. De Red Mambo is een lekkere zacht zoete rum cocktail met een mooie licht rode kleur. Heerlijk zomers!

Wat heb je nodig voor de Red Mambo?

Kokos rum (1,5 deel)
Ananassap (1,5 deel)
Frambozen (5 stuks)
Limoen (squeeze van limoen)

Hoe maak je de Red Mambo?

De Red Mambo maak je met behulp van een boston shaker. Het glas gebruik je om de frambozen (4) in te muddlen. Hierna voeg je ijs toe, kokos rum, ananassap en een squeeze van limoen. Even goed shaken en uitschenken met een finestrainer in een tumblerglas met crushed ice. De 5de framboos (Mambo nr 5) gebruik je voor de garnering in het glas.

Deel je zelfgemaakte Red Mambo via social media

Heb je deze cocktail gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate