Red Snapper

Red Snapper foto

Ben je op zoek naar cocktailglazen?

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails gebruiken wij cocktailglazen die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Bekijk cocktailglazen in onze shop

Red Snapper cocktail
Red Snapper
Deze Red Snapper cocktail is een variant op de bekende Bloody Mary. In plaats van vodka maak je de Red Snapper met gin. In dit geval vonden we de Rutte Celery Gin er perfect bij passen. Daarnaast gebruik je tomatensap, worshestershire sauce en peper en citroen.

En omdat dit een cocktail is die je bij uitstek drinkt als je brak bent, is dit de ideale cocktail voor 1 januari. Cheers! En nog een happy new year!

Wat heb je nodig voor een Red Snapper?

Tomatensap (3 deel)
Rutte Celery Gin (1 deel)
Worchestershire saus
Citroensap (1 barlepel)
Tabasco (naar eigen smaak toevoegen)
Zwarte peper
Garnering: selderij

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Red Snapper?

Gebruik een tumbler glas of een long drink glas half gevuld met ijs. Schenk eerst 1 barmaatje Rutte Celery gin. Daarna de tomatensap. Ik gebruik Tasty Tom daar zit een lekkere pittige bite al in. Eventueel nog een paar druppels tabasco en worchestershire saus en een squeeze citroensap in het glas. Roer dit kort in het glas met een barlepel. Garneren met vers gemalen zwarte peper. Garneren met selderij en een citroentje in het glas.

Basil Smash

Nog een lekkere cocktail met Rutte celery gin is de Basil Smash. Deze maak je met basilicum, citroen, Rutte celery gin en een beetje suikersiroop. Bekijk ons cocktailrecept van de Basil Smash.

Deel je zelfgemaakte Red Snapper via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.
Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate

populairste cocktails