Vrijdagavond 17 juli was het super lekker weer. We waren in Amsterdam voor een leuk event van Di Saronno in het Sofitel Grand hotel. Daarna hebben we spontaan afgesproken met wat vrienden in de Sky Lounge in het hartje van Amsterdam dat op de 11de verdieping van het Hilton hotel zit. Een cosmopolitische bar die doet denken aan de rooftopbars in wereldsteden als Bangkok, Kualah Lumpur, Singapore, etc. Zeker bij lekker zomers weer! En รฉรฉn van de bars die hoog op ons lijstje staat, maar waar we nog niet geweest waren. Goede reden dus om er “even” naar toe te gaan voor een gezellig drankje op vrijdagavond ๐Ÿ˜‰

Toen we aankwamen was het terras op de rooftop dan ook goed bezet (niet te druk, gezellig druk) en de sfeer zat er goed in. Met lekkere live muziek en prima drankjes. Aandachtspunt vind ik wel de lange wachttijd die je moet wachten als je aan de buitenbar cocktails bestelt (worden binnen gemaakt). De prijs van de cocktails (vanaf 13 euro tot 35 euro) is hoog maar vind ik niet onoverkomelijk. Zeker als je bekijkt wat je daarvoor terug krijgt qua locatie, zicht, zonsondergang en live entertainment. Die avond trad David op. Je weet wel die gast van The Voice die Ilse en Trijntje aan het dansen kreeg.

Hierbij nog wat sfeerplaatjes van de avond:

Cocktails @ Skyy
Sky Lounge cocktails
Skyy lounge sfeer
Sky Lounge sfeer
Skyy lounge bar_coconut (1024x683)
Sky Lounge coconut
Skyy uitzicht (1024x683)
Sky Lounge view
Skyy_optreden_David (1024x683)
Sky Lounge live entertainment
Skyy zonsondergang (1024x683)
Sky Lounge zonsondergang

Sky lounge als cocktailbar

  • Publiek: Amsterdammers, toeristen en hier en daar een BN’er
  • Muziek: live muziek
  • Sfeer: easy going, gezellig druk
  • Prijsniveau: vanaf 13 euro tot 35 euro voor cocktails
  • Tip: ga in de zomer met lekker weer
  • Meer informatie: www.skyloungeamsterdam.com/nl/

Eindoordeel: toplocatie

Het was een topavond! Gezelligheid, lekkere muziek, lekker weer, goede ambiance, zonsondergang en wat een uitzicht. En dat de drankjes wat langer duurden…het kan, want bij zo een locatie verveel je je niet. We komen graag nog een keer terug!

Meer reviews

Lees ook onze andere reviews

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate