Deze Rhubarb Raspberry Punch is een heerlijke ambachtelijke cocktail. Er zit niet alleen zelfgemaakte rabarber likeur in maar we hebben ook frambozen jam gebruikt. Om het ambachtelijke karakter te benadrukken drink je de cocktail uit een jampot. Heerlijke cocktail voor een borrel op zondagmiddag!
Deze Rhubarb Raspberry Punch is een heerlijke ambachtelijke cocktail. Er zit niet alleen zelfgemaakte rabarber likeur in maar we hebben ook frambozen jam gebruikt. Om het ambachtelijke karakter te benadrukken drink je de cocktail uit een jampot. Heerlijke cocktail voor een borrel op zondagmiddag!
Wat heb je nodig voor de Rhubarb Raspberry Punch?
Rabarber likeur (1 deel)
Rum (1 deel)
Citroensap (halve citroen)
Frambozen jam (1 theelepel)
Garnering: rabarber en verse frambozen
1 deel = 30 ml
Hoe maak je de Rhubarb Raspberry Punch?
Deze punch heb ik geshaket omdat ik er frambozen jam in gebruikt heb en ik deze wel goed wilde laten mengen met de overige ingrediënten. Gebruik dus een shaker met ijs. Begin met een kleine theelepel frambozen jam. Hier voeg je aan toe: 1 deel rabarber likeur, 1 deel rum en versgeperste citroensap. Even krachtig shaken met ijs en uitschenken met ijs in de jar. Even mooi garneren met verse frambozen en stokje rabarber en je cocktail is klaar om op te dienen! Benieuwd wat je ervan vindt!
Cheers!
Ook lekker: Smooth Rhubarb
Deze cocktail hebben we ook gemaakt met rabarber likeur. Daarnaast zit er vermouth in, grand marnier en citroensap. Sterke cocktail met een heerlijk zachte afdronk.
Deel je zelfgemaakte rabarber cocktail via social media
Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.