Rosé Garden foto
User Avatar
door Bart

De Rosé Garden is een zomerse cocktail die je maakt met rosé, rose limonade en eetbare bloemen. En als je echt indruk wil maken, dan maak je de ijsblokjes met de bloemetjes erin!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Rosé Garden foto
Rosé Garden
Zomer staat voor mij gelijk aan Rosé op het terras of in de tuin, vakantie en felgekleurde bloemen (uit diezelfde tuin). Dit was dan ook mijn inspiratie voor deze zomerse Rosé cocktail. Misschien niet je meest regular cocktail, maar daarom wel extra bijzonder tijdens een fijne zomeravond met vrienden, juist, in de tuin.

Wat heb je nodig voor de Rosé Garden?

Rosé (ca 2 delen)
Rose Lemonade (ca 1 deel)
Aardbeiensiroop (theelepel)
Eetbare bloemen

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Rosé Garden?

Begin met een flinke hand ijsblokjes in het glas. Vervolgens schenk je de Rose Lemonade over de ijsblokjes totdat het glas voor de helft gevuld is. Vul de rest van het glas aan met Rosé. Top af met een theelepeltje aardbeiensiroop en geef het geheel een flinke stir met een barlepel. Leg een paar van je favoriete eetbare bloemen op het drankje ter garnering, maar zeker ook qua smaak. De eetbare bloemen geven een bloemige, plantachtige subtiele smaak.

NB: Wil je echt indruk maken? Maak dan ijsblokjes met de bloemen er in. Dit geeft een prachtig resultaat.

Deel je zelfgemaakte Rosé Garden via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Over Kylie

Kylie Ava Hi! Ik ben Kylie. Foodie, liefhebber van cocktails, dol op schrijven, sociale media en Eindhoven. Mijn favoriete drankje is absoluut Gin Tonic en die drink ik het liefst bij Berlin in Eindhoven. Voor andere cocktails ga ik graag naar Beez in Maastricht!

Bekijk alle cocktails van Kylie

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate