Royal Cocktailicious
User Avatar
door Bart

Cocktail nummer 100 is geen cocktail met een GOUDEN randje, maar met een ROZE randje. De roze vodka zorgt voor de mooie en exclusieve roze uitstraling. De Silverstrike zorgt voor de special "bling bling effects in de cocktail. Lekkere champagne maakt hem helemaal Royal. Een cocktail die je in een limousine zou moeten drinken!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Cocktail nummer 100 is geen cocktail met een GOUDEN randje, maar met een ROZE randje. Deze Royal Cocktailicious doet zowel qua uitstraling als qua smaak zijn naam eer aan. De roze vodka zorgt voor de mooie en exclusieve roze uitstraling. De Silverstrike zorgt voor de special “bling bling” effects in de cocktail. Iets wat de smaak van de cocktail ook extra ten goede komt! Lekkere champagne maakt hem helemaal Royal. Een cocktail die je in een limousine zou moeten drinken!

Wat heb je nodig voor een Royal Cocktailicious?

Roze vodka (1,5 deel)
Silverstrike (1 deel)
Champagne (ca 1,5 deel)
Limoen (limoensap van 1 limoen)
Bijpassend bloemetje

NB: in plaats van roze vodka kun je ook roze Monin suikersiroop gebruiken met vodka.

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Royal Cocktailicious?

Gebruik een longdrink glas gevuld met crushed ijs. Begin met het persen van een limoen in het glas. 1,5 deel roze vodka en 1,5 deel champagne. Kort roeren zodat de cocktail op kleur komt. De Glokdstrike doe je als laatste in het glas zodat de blinkende deeltjes boven in het glas blijven. Garneer de Royal Cocktailicious met een mooi bijpassend bloemetje. Als je dat niet hebt dan met een aardbei of een limoen. Enjoy!

Cocktailicious shot

De Royal Cocktailicious is ook leuk als shot. Trojka Vodka met Silverstrike! Half om half. Zie Pink Poision.

Deel je zelfgemaakte Royal Cocktailicious via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate