Op Cocktailicious vertel ik lang niet alles over mijn persoonlijke leven. Ik heb het vooral over de cocktails die ik maak en drink. Maar nu ik het officieel kan vertellen, wil ik het toch even delen op mijn blog.

Bart en ik zijn in verwachting! En zoals je ziet hebben we al over een passende outfit nagedacht voor ons kleine cocktailshakertje in spé!

Shake it Baby
Shake it Baby

Nieuwe cocktail uitdaging

Voor mij betekent dit dus een nieuwe cocktail uitdaging. Want geen druppel alcohol voor mij meer uiteraard. En dus ga ik over op alcoholvrije cocktails! Mocktails, virgins en smoothies. En daarnaast staat de blender en de fruitmachine al klaar, want daar zullen uiteraard ook de nodige verse babydrankjes en babyhapjes mee gemaakt gaan worden. Dus ook dat komt goed van pas!

Alcoholvrije cocktails dus

Iedereen die lekkere alcoholvrije cocktailrecepten voor me weet, laat het me zeker weten. Ik heb zelf inmiddels ook al een paar lekkere alcoholvrije cocktails gemaakt. Zoals laatst de Apple Nojito en de Mojito Granate. Leuk is dat ik eergisteren (toeval bestaat niet) in contact kwam met de blogger van Babytjes. We hebben afgesproken dat ik op haar website binnenkort een gastblog over lekkere alcoholvrije cocktails ga schrijven die je gezellig kunt drinken als je zwanger bent.

Schrik niet

Schrik overigens niet als je wel alcoholische cocktails ziet verschijnen op onze site of op Facebook. Want daarvoor heeft Bart de cocktailshaker overgenomen. Hij maakt en bedenkt minimaal net zulke lekkere cocktails als ik. Als je dus een alcoholische cocktail voorbij ziet komen, dan wordt deze dus geschonken (en gedronken) door Bart. Het is maar dat je het weet!

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate