Sinterklaas is sinds dit weekend in het land. En wie zoet is krijgt lekkers, dus maakten we lekkere Sinterklaas cocktails. Een paar lekkere cocktails als je als volwassene iets lekkers bij de taai taai en de pepernoten wilt drinken! Zo maak je van Sinterklaas gewoon een cocktailparty. ๐Ÿ˜‰

Pepernoot Martini

Ik vond bij onze slijter een echte Speculaas likeur. Ik combineerde het met koffielikeur, Baileys en vloeibare slagroom. Even garneren met rasp van pepernoten en je krijgt een heerlijke cocktail die echt de smaakt heeft van pepernoten. 

Bekijk het cocktailrecept van de Pepernoot Martini

Pepernoot Martini

Zoek je nog een origineel cadeautje voor in de schoen? Deze Speculaaslikeur kocht ik bij slijterij Stigros. Heeft jouw slijter geen speculaaslikeur? Ook met alleen Baileys en koffielikeur en wat speculaaskruiden smaakt deze cocktail heerlijk!

Pepernoot Truffel Martini

Deze Pepernoot Truffel Martini gemaakt met een paar echte pepernoten in een blender. Iets meer werk, maar het resultaat mag er zijn. Wel nog even goed zeven bij het uitschenken.

PS: je kunt de Truffel pepernoten ook vervangen door chocolade pepernoten. Voeg dan – als je toch bezig bent – nog 15 ml chocolade likeur toe.

Bekijk het cocktailrecept van de Pepernoot Truffel Martini!

Pepernoot Truffel Martini foto
Pepernoot Truffel Martini
Cocktails maken is leuk, maar drink met mate