Skinny Bikini
User Avatar
door Bart

Deze Skinny Bikini is de perfecte cocktail voor aan het strand. We hebben hem gemaakt met sap van necatrines (zijn lekker om op het strand te eten en zijn lekker sappig) en limoensap en tequila. We hebben geen toegevoegde suikers gebruikt, want op het strand moet je wel in shape blijven in je bikini natuurlijk ;)

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Skinny Bikini
Skinny Bikini
Deze Skinny Bikini is de perfecte cocktail voor aan het strand. We hebben hem gemaakt met sap van necatrines (zijn lekker om op het strand te eten en zijn lekker sappig) en limoensap en tequila. We hebben geen toegevoegde suikers gebruikt, want op het strand moet je wel in shape blijven in je bikini natuurlijk 😉

Wat heb je nodig voor de Skinny Bikini?

Sap van nectarines of perzikken (gebruik hiervoor 1 sappige nectarine)
Sap van limoen (halve limoen)
Tequila (1 deel)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Skinny Bikini?

Gebruik een nectarine en muddle daar het sap van uit met een muddler in een boston glas. Voeg daarna sap van een halve limoen toe en 1 barmaatje tequila. Daarna goed shaken met ijs en uitschenken met een zeefje in het glas. Garneren met een mooi stukje nectarine en je hebt een Skinny Bikini!

PS: geen zin in gedoe? Koop dan gewoon perziksap of een variant daarop.

Deel je zelfgemaakte Skinny Bikini via social media

Heb je deze cocktail gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate