SKYYbar cocktails
User Avatar
door Bart

Afgelopen vrijdag 9 november was er weer een SKYY is the Limit borrel in de SKYYbar van het Westcord Fashion Hotel. Cocktails op niveau met een mix van Eindhovense gezelligheid.

Tip voor je homebar

Tip: 10-delige cocktailset Sybra. Met deze 10-delige cocktailset van Sybra haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot stamper. Bestel direct

Afgelopen vrijdag 9 november was er weer een SKYY is the Limit borrel in de SKYYbar van het Westcord Fashion Hotel. Cocktails op niveau met een mix van Eindhovense gezelligheid. Want wij waren er ook!

Even voorstellen: de SKYYbar

Voor wie de SKYYbar nog niet kent, het is een stijlvolle cocktailbar op de 10e van het Westcord Fashion hotel. Het is vooral goed voor een gezellig avondje uit met vrienden of een borrel met zakenrelaties. Tijdens de SKYY is the limit borrels draaien er DJ’s die voor een goede achtergrondmuziek zorgen. Beetje lounge / club. De ruimte van de SKYYbar in het Fashion op de 10e is lekker knus (=redelijk klein) en voelt daarom snel druk aan.

Cocktail op niveau

Ook de cocktails zijn op niveau. Ik had natuurlijk mijn favoriet de Martini Pornstar besteld. Heerlijk! Kortom; het was een geslaagde avond met veel gezelligheid en lekkere cocktails!

SKYYbar view
SKYYbar view
SKYY Martini Pornstar
My favorite!
SKYYbar cocktails
Eindhovense gezelligheid

 

Vrijdagmiddagborrel

Dit was dus weer een geslaagde vrijdagmiddagborrel. Welke cocktailbar zullen we volgende keer aandoen voor de vrijdagmiddagborrel? Wel met cocktails natuurlijk. Kom maar op met de suggesties!

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate