Sparking Pink
User Avatar
door Bart

De Sparking Pink is een feestelijke cocktail op basis van prosecco, gin, citroensap en roze hpnotiq harmonie. De harmonie vodka zorgt voor een bloemige licht bessen achting smaak die na de bubbels voor een aangename nasmaak zorgen. Het roze suikerrandje maakt het helemaal af.

Tip voor je homebar

Tip: 10-delige cocktailset Sybra. Met deze 10-delige cocktailset van Sybra haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot stamper. Bestel direct

Sparking Pink
Sparking Pink
Hierbij de Nieuwjaarscocktail van Annelies voor 2015: de Sparking Pink! Een feestelijke cocktail op basis van prosecco, gin, citroensap en roze hpnotiq harmonie. De harmonie vodka zorgt voor een bloemige licht bessen achting smaak die na de bubbels voor een aangename nasmaak zorgen. Het roze suikerrandje maakt het helemaal af.

Wat heb je nodig voor een Sparkling Pink?

hpnotiq harmonie (2 delen)
prosecco (1 deel)
gin (1/3 deel)
citroensap (squeeze)
grenadine met suiker voor suikerrandje

Hoe maak je een Sparkling Pink?

Doop je champagneglas lichtjes in grenadine en daarna in de suiker voor een suikerrandje op je glas. Shake de harmonie, gin en squeeze citroen in een shaker met ijs. Strain in een champagne-glas. Voeg als laatste de prosecco toe.

NB: door een goede prosecco te gebruiken krijgt deze cocktail een wat droge smaak, maar het randje geeft hem een vleugje zoet. Wil je je cocktail nog zoeter doe er dan een drupje grenadine in.

Andere champagne cocktails

Speciaal voor oud en nieuw hebben we dit jaar weer een paar mooie champagne cocktails gemaakt met een smaakje. Wat te denken van de Royal Mojito, de Pornstar Royal of … de Royal Cocktailicious. Bekijk onze special met champagne cocktails.

Deel je zelfgemaakte Sparkling Pink via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van onze recepten en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest. Benieuwd!

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate