Voor cocktails laat ik me graag inspireren. Dit keer kwam ik uit bij een Parijs’ restaurant die een eetbare cocktail op de kaart heeft staan als delicatesse. De Plaza Colada. Natuurlijk probeerden wij dit ook uit. De reacties waren dermate dat we er een special aan wijden.

De Plaza Colada is een absolute aanrader om als chique dessert voor te schotelen als je bezoekers krijgt. Zeker als ze ook nog eens van sushi houden!


Hoe maak je de Plaza Colada?

Begin met een langwerpig witte of zwarte sushibord. Doe hier vierhoekig gesneden partjes verse ananas en mango op. Doe hier 1 bakje bij met kokos in kokosmelk en in het andere bakje kokos rum.

Hoe eet je de Plaza Colada?

Probeer met de sushi stokjes een stukje ananas (of mango) te pakken te krijgen. Dip dit in de kokos en daarna in de malibu.
Stop dit in je mond en je proeft … Pina Colada!

NB: slagroom kan, maar raden we alleen aan als je echt wilt zondigen!

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate