Spicy Mango Martini
User Avatar
door Bart

Mango en rode peper zijn goede vriendjes. Althans dat vind ik. Ik heb al eens een mango-peper soepje gegeten en dus werd het ook tijd voor een cocktail met mango en rode peper. De cocktail noem ik Spicy Mango Martini en ik maakte hem alcoholvrij.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Spicy Mango Martini
Spicy Mango Martini

Deze Spicy Mango Martini is een echte Caroline cocktail. Mango en rode peper zijn goede vriendjes. Althans dat vind ik. Ik heb al eens een mango-peper soepje gegeten en dus werd het ook tijd voor een cocktail met mango en rode peper. Aangezien de smaken van deze cocktail op zichzelf al spannend genoeg zijn is dit een prima alcoholvrije cocktail voor de zondagmiddag.

Wat heb je nodig voor de Spicy Mango Martini?

Mangosap (2,5 delen)
Halve limoen (geperste limoensap)
Rode peper of tabasco
Garnering: rode peper

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Spicy Mango Martini?

Gebruik een shaker met ijs. Schenk hier met een barmaatje 2,5 deel mangosap in en het sap van een halve limoen. Hierna maak je hem spicy. Dit kun je doen met verse rode peper, maar omdat de scherpte per peper nogal kan verschillen gebruik ik liever 1-2 druppeltjes tabasco. Even shaken en uitschenken in een voorgekoeld martiniglas. Garneren met ringetje rode peper.

Toch met alcohol?

Als je deze cocktail met alcohol wil maken gebruik dan 1 deel vodka. Je hebt overigens ook vodka met red pepper smaak. Speciaal gemaakt voor de Bloody Mary.

Meer alcoholvrije cocktails

Onze lekkerste alcoholvrije cocktails vind je in onze blog met alcoholvrije cocktails.

Zelf de Spicy Mango Martini maken?

Met deze set of glazen kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al heel goed te doen om deze cocktail zelf te maken en met deze spullen is het al helemaal niet moeilijk meer ๐Ÿ™‚

Deel je zelfgemaakte Spicy Mango Martini via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest. Benieuwd!

Cocktail is alcoholvrij

Deze cocktail is 100% alcoholvrij