Strawberry Daiquiri Valentine foto
User Avatar
door Bart

Deze Strawberry Daiquiri maakte ik speciaal voor Valentijnsdag. Hij is knalrood. Opdienen met een rode roos. Hiermee scoor je gegarandeerd punten!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Strawberry Daiquiri Valentine foto
Strawberry Daiquiri Valentine

De Strawberry Daiquiri is een van mijn favoriete cocktails. In de zomer drink ik hem graag frozen. In de winter liever straight. Deze versie maakte ik speciaal voor Valentijnsdag. Hij is knalrood. Opdienen met een rode roos. Hiermee scoor je punten!

Wat heb je nodig voor een Strawberry Daiquiri Valentine?

Rum (1 stuk)
De Kuyper Wild Strawberry (0,5 deel)
Limoen (halve limoen)
Garnering: aardbei

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Strawberry Daiquiri Valentine?

Gebruik een shaker met ijs. Voeg met een barmaatje 1 deel rum, 0,5 deel Wild Strawberry likeur en pers een halve limoen uit. Even krachtig shaken en uitschenken met een zeefje (double strainen) in je mooiste martini glas. Opdienen met een roos.

Deel je Strawberry Daiquiri Valentine op social media

Heb je deze romantische cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate