Strawberry Yoghurt Martini
User Avatar
door Bart

De DStrawberry Yoghurt Martini is een heerlijk zachte martini. Je maakt hem - of beter gezegd haar - hetzelfde als een Strawberry Cheesecake maar dan met yoghurt ijs en verse aardbeien. Dit zorgt voor de heerlijke zachte smaak. Deze cocktail is het lekkerst als je er stiekem van geniet!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Strawberry Yoghurt Martini
Strawberry Yoghurt Martini
De Strawberry Yoghurt Martini is een heerlijk zachte martini. Je maakt hem – of beter gezegd haar – hetzelfde als een Strawberry cheesecake maar dan met yoghurt ijs en witte rum. Deze cocktail is het lekkerst als je er stiekem van geniet!

Wat heb je nodig voor een Strawberry Yoghurt Martini?

Witte rum (1 deel)
Aardbeien (6 stuks)
Limoen (1 el)
Yoghurt ijs (2 volle scoops)

Hoe maak je een Strawberry Yoghurt Martini?

Gebruik een blender voor deze cocktail. Snijd de aardbeien door midden en voeg een eetlepel limoensap toe en 1 deel rum. Twee volle scoops yoghurt ijs. Goed en lang blenden totdat het 1 gelijkmatige substantie is. Uitschenken in een martini glas en garneren met een mooie aardbei op het glas.

Zelf de Strawberry Yoghurt Martini maken?

Met deze set of glazen kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al heel goed te doen om deze cocktail zelf te maken en met deze spullen is het al helemaal niet moeilijk meer ๐Ÿ™‚

Deel je zelfgemaakte Strawberry Yoghurt Martini via social media

Heb je deze cocktail gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate