43 Summer Crush

43 Summer Crush
Summer Crush
Deze Summer Crush is een alcoholvrije cocktail op basis van vers sap van lekker zomers fruit zoals sinaasappel, aardbeien en cantaloupe. Je drinkt de cocktail uit een wijnglas met crushed ijs. De garnering van cantaloupe meloen geeft deze cocktail een extra zomers tintje. Mooi zomers drankje om te maken als je bezoek krijgt.

Wat heb je nodig voor de Summer Crush?

Aardbeien (2 stuks)
Citroen (1 partje)
Sinaasappelsap (verse sap van 1 sinaasappel)
Suikersiroop (naar smaak)
Cantaloupe (1 partje)
Bruiswater (1 deel)
Garnering: cantaloupe

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Summer Crush?

Voor het bereiden van deze cocktail gebruik je muddler en een boston shaker. Het glas van de boston shaker gebruik je om het fruit in te muddlen. Voeg hier het sap van 1 sinaasappel aan toe en eventueel wat suikersiroop (naar smaak). Even goed shaken en uitschenken met een finestrainer in een wijnglas gevuld met crushed ice. Aftoppen met 1 deel bruiswater en even roeren met een barlepel. Garneren met een mooi stukje cantaloupe meloen.

NB: toch met alcohol? Voeg dan bijvoorbeeld Licor 43, triple sec of limoncello toe.

Andere alcoholvrij cocktails

Bekijk ook onze andere alcoholvrije cocktails, zoals de Apple Nojito, de Berrytini en de Mango Dream.

Deel je zelfgemaakte Summer Crush via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Instagram, Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktail is alcoholvrij

Deze cocktail is 100% alcoholvrij

Ben je op zoek naar cocktailglazen?

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails gebruiken wij cocktailglazen die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Bekijk cocktailglazen in onze shop