Sunny Martini
User Avatar
door Bart

Mooie oranje Sunny Martini met sinaasappel en cantaloupe. Lekker voor moederdag om je moeder mee te verrassen!

Tip voor je homebar

Tip: 10-delige cocktailset Sybra. Met deze 10-delige cocktailset van Sybra haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot stamper. Bestel direct

Sunny Martini
Sunny Martini
Sinaasappels zijn het lekkerst als ze recht uit de zon komen. Deze alcoholvrije Sunny Martini lijkt ook recht uit de zon te komen. Met lekkere verse sinaasappelsap en meloensap van cantaloupe. De garnering met cantaloupe maakt deze zonnige martini helemaal af.

Heerlijke alcoholvrije cocktail voor een relaxt begin van je zondagochtend! Helemaal lekker in combinatie met een zonnig ontbijtje of late brunch.

Wat heb je nodig voor een Sunny Martini?

Sinaasappel, geperst (1 stuk)
Cantaloupe (1 deel, muddle)
Garnering: cantaloupe

Hoe maak je een Sunny Martini?

Begin met een boston shaker met ijs. Begin met het muddlen van het sap van een partje (1/8ste) cantaloupe. Pers daarna een sinaasappel in uit in de bostonshaker en voeg ijs toe. Goed shaken en double strainen bij het uitschenken met finestrainer en zeefje in een martini glas. Garneren met cantaloupe of mooi zomers oranje fruit op een lange cocktailprikker.

Alcoholvrije cocktails

Benieuwd naar andere alcoholvrije cocktails? In deze blog hebben we al onze alcoholvrije cocktails geplaatst.

Liever met alcohol

Deze cocktail kun je net zo makkelijk met alcohol drinken. Je kunt makkelijk vodka, triple sec of bijvoorbeeld southern comfort naar smaak toevoegen.

Zelf de Sunny Martini maken?

Met deze set of glazen kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al heel goed te doen om deze cocktail zelf te maken en met deze spullen is het al helemaal niet moeilijk meer 🙂

Deel je zelfgemaakte Sunny Martini via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Instagram, Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktail is alcoholvrij

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate