Tequila Tropicana
User Avatar
door Bart

De Tequila Tropicana is een tropische cocktail met tequila, passoa en ananassap. Lekker tropische zomer cocktail! Bekijk het recept op Cocktailicious.nl

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Tequila Tropicana
Tequila Tropicana
Nee. Dit is geen Tequila Sunrise waar stiekem in geroerd is. Het is ook geen Singapore Sling die per ongeluk beland is in een verkeerd glas. En het is al helemaal geen Sex on the Beach. Dit is een tropische cocktail met tequila, passoa en ananassap die we de Tequila Tropicana genoemd hebben. Wij maakten deze cocktail in een longdrink glas, maar je kunt hem ook maken als een tropische Margarita of in een hurricane glas.

Wat heb je nodig voor de Tequila Tropicana?

Tequila (1 deel)
Passoa (1 deel)
Ananassap (2,5 delen)

Hoe maak je de Tequila Tropicana?

Een Tequila Tropicana kun je maken in een shaker en in het glas. Meest efficiënt is in het glas. Gebruik een mooi longdrink glas of een hurricane glas met ijsblokjes. 1 deel tequila evenveel passoa en 2,5 deel ananassap. Goed roeren met een barlepel. Garneren met schijfje ananas.

Vergelijkbare cocktails

Bekijk ook de Tequila Sunrise met sinaasappelsap, tequila en grenadine of de Singapore Sling met ananassap en gin.

Deel je zelfgemaakte Tequila Tropicana via social media

Heb je deze cocktail gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate