Threesome on the Beach foto
User Avatar
door Bart

Deze cocktail maak je als een Sex on The Beach alleen voeg je dan nog een derde dranksoort toe voor een extra kick! Benieuwd? Bekijk dan het cocktailrecept van de Threesome on the Beach!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Threesome on the Beach foto
Threesome on the Beach
Het klassieke cocktailrecept van de Sex on the Beach staat op menig cocktailkaart beschreven met vodka, peach likeur, sinaasappelsap en cranberry juice. Voeg er een derde dranksoort aan toe en je hebt een Threesome on the Beach! De tequila geeft een extra kick aan je cocktail!

Wat heb je nodig voor een Threesome on the Beach?

Vodka (1 deel)
Peachtree likeur (0,5 deel)
Tequila (1 deel)
Sinaasappelsap (2 delen)
Cranberry sap (1,5 deel)
Garnering: perzik, sinaasappel en kersje

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Threesome on the Beach?

Gebruik een tropisch hurricane glas. Begin met het glas te vullen met ijs en snijd dunne stukjes perzik die je aan de zijkanten van het glas plaatst. Voeg met een barmaatje 1 deel vodka, 1 deel tequila en een half deel Peachtree likeur toe. Voeg hierna 2 deel sinaasappelsap toe tot het glas 80% gevuld is. Het lekkerste is als je hiervoor verse sap van een sinaasappel gebruikt. Als laatste schenk je cranberry sap in tot de rand van het glas. Niet roeren. Je ziet nu een mooi kleurverschil. Garneren kun je doen met sinaasappelpartje en een kersje. Maar als je je glas een tropisch tintje wil geven gebruik dan bijvoorbeeld kiwi, meloen of ananas.

Andere klassieke cocktail met een kick

Een andere klassieker met een kick erin is de Rude Cosmo. Ook deze maak je met tequila.

Deel je zelfgemaakte Threesome on the Beach via social media

Heb je deze cocktail gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.


Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate