Triple A
User Avatar
door Bart

De Triple A shot is een shot met AA drink, tequila en een druppel tabasco. Van dit shotje krijg je meteen een flinke energie boost!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Triple A
Triple A
Op mijn werk heet mijn team, team A. Dus toen we een teamuitje naar de Ardennen hadden, hebben we een Triple A shot gemaakt. Voor de Triple A factor hebben we de shot gemaakt met AA drink en tequila. Als laatste doe je een druppel tabasco in je shot. Van dit shotje krijg je meteen een flinke energie boost. Perfect dus voor een goed begin van je stapavond!

Wat heb je nodig voor een Triple A shot?

Tequila (40%)
AA drink (60%)
Tabasco (1 druppel per shot)

Hoe maak je een Triple A shot?

Gebruik een shaker met een paar ijsblokjes. Per shot gebruik ik ca 40% tequila en 60% AA. Even kort shaken en uitschenken in shotglazen. In ieder shotglas voeg je als laatste 1 druppel tabasco toe.

Deel je zelfgemaakte Triple A Shot via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate