Deze Tropical Bolero is een tropische cocktail die je maakt met tequila, blue curacao, limoen en ananassap. De garnering van ananas deed me denken aan een kraag van een bolero. Echt een fashionable cocktail dus die mooi staat bij een fancy cocktailjurk! En hij is nog lekker ook ;)
Deze Tropical Bolero is een tropische cocktail die je maakt met tequila, blue curacao, limoen en ananassap. De garnering van ananas deed me denken aan een kraag van een bolero. Echt een fashionable cocktail dus die mooi staat bij een fancy cocktailjurk! En hij is nog lekker ook 😉
Wat heb je nodig voor de Tropical Bolero?
Tequila (1 deel)
Blue curacao (0,5 deel)
Limoen (sap van een halve limoen)
Ananassap (1 deel)
1 deel = 30 ml (hoeveelheden zijn per glas)
Hoe maak je de Tropical Bolero?
Deze cocktail maak je met een shaker met ijs. Schenk met een barmaatje 1 deel tequila in, een half deel blue curacao en 1 deel ananassap. Pers met een squeezer een halve limoen uit. Even shaken en dan zie je een mooie blauwe-turquoise kleur bij het uitschenken. Uitschenken zonder ijs in je cocktailglas. Garneren met dunne ananaswaaier in je glas.
Deel je zelfgemaakte Tropical Bolero via social media
Heb je deze cocktail gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.