Valentijnsdag komt er weer aan. Altijd een goed moment om je even flink uit te sloven om indruk te maken op je lief. Dat kan door voor haar een romantisch diner te koken of bijvoorbeeld een bijzondere cocktail te bereiden. Of gewoon allebei! Waarom niet?

Van deze 4 cocktails zwijmelt je vriendin helemaal weg!

Clover Club

Samen met de Pornstar Martini en de Espresso Martini op dit moment een van de populairste cocktails. En met deze kleur wil iedereen toch deze mooie Clover Club? Je maakt hem met gin, frambozen, citroen en eiwit.

Perfectserve tip: shake met eiwit voor een silky laagje na het shaken, garneren met 3 framboosjes.

Zelf maken? Bekijk ons recept van de Clover Club

Clover Club cocktail

Cosmopolitan

Welke vrouw houd er nou niet van een Cosmopolitan? En dan heeft de cocktail ook nog zo een mooie rode gloed. Dus zeg dat ze haar mooiste rode jurk aantrekt voor die avond en bereid deze Cosmopiltan voor haar.

Perfectserve tip: opdienen met aangebrande sinaasappelzest om haar in vuur en vlam te zetten.

Zelf maken? Bekijk ons cocktailrecept van de Cosmopolitan

Pornstar 43 White Chocolate

Houd jouw vriendin van witte chcocolade, Licor 43 en Pornstars? Say no more. Dit is haar absolute guilty pleasure dan. En die ga jij gewoon voor haar maken tijdens Valentijnsdag!

Zelf maken? Bekijk ons cocktailrecept van de Pornstar 43 White Chocolate

Gin Tonic Romance

Deze romantische Gin Tonic maak je met haar favoriete gin (pink gin mag ook) en serveer je met een dried orange zest en een mooi bloemetje. Het is een gedroogde Persian Rose paddle.

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate