vodka fall
User Avatar
door Bart

De Vodka Fall is een cocktail die direct doet denken aan de herfst. Long drink cocktail met kaneel, sinaasappel, goldstrike en vodka orange. Kortom een heerlijk frisse herfst cocktail!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

vodka fall
Vodka Fall
Long drink cocktail met kaneel, sinaasappel, ginger ale, goldstrike en vodka. Eigenlijk wou ik deze cocktail Skyfall noemen. Maar Vodka Fall vind ik toch een betere naam. De Vodka Fall is een cocktail die qua smaken direct doet denken aan de herfst. Kruidig en fris een mooie combinatie voor een herfst cocktail!

Wat heb je nodig voor een Vodka Fall?

Vodka orange (1 deel)
Gold strike (1 deel)
Ginger ale (2 delen)
Kaneelpoeder
Sinaasappel (halve sinaasappel)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Vodka Fall?

Begin met een long drink glas gevuld met ijs. Knijp of pers het sap uit van een halve sinaasappel. 1 deel vodka, 1 deel goldstrike. Tot de rand vullen met ginger ale. Voeg nog wat kaneel toe en roer met een barlepel. Subtiel garneren met een partje sinaasappel in of op het glas.

Andere herfstcocktails

Bekijk ook andere mooie herfstcocktails zoals de Apple Pie Mojito en de Perfect Pear.

Deel je zelfgemaakte Vodka Fall via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate