White Lady Romance
User Avatar
door Bart

De White Lady Romance is een romantische cocktail met cointreau, st-germain elderflower, witte cranberry sap en bloemige bijsmaak. Hier kan geen bloemetje tegenop!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

White Lady Romance
White Lady Romance
Van te voren wist ik niet hoe ik deze cocktail moest gaan noemen. White Lady of White Cosmo? De receptuur met cointreau en witte cranberry juice is een variant op de White Cosmopolitan. Maar de uitstraling met bloemetje en toevoeging van Elderflower heeft het cachet van een White Lady. Deze romantische cocktail heeft niet alleen de uitstraling van een White Lady maar ook de smaak van een dame met stijl. Toen ik het “boeket” aan mooie smaken met bloemige bijsmaak van de Elderflower likeur proefde wist ik het. Een echte White Lady Romance!

Oh en voor de heren: maak deze cocktail een keer voor je dame. Je zult merken, daar kan geen bloemetje tegen op!

Wat heb je nodig voor de White Lady Romance?

St-Germain Elderflower likeur (1 deel)
Triple sec (1 deel)
Limoensap (halve limoen)
Witte cranberry sap (2,5 deel)
Garnering: roze roos

Hoe maak je de White Lady Romance?

Gebruik als glas een gekoeld champagne coupe glas en een shaker met ijs. Begin met limoensap van 1 kwart limoen. Voeg hier 1 deel triple sec en 1 deel St-Germain aan toe en 2,5 deel witte cranberry sap. Stevig shaken. Uitschenken met een strainer in je cocktail glas. Garneren met een roze bloemetje voor het kleurcontrast!

Lentecocktails

Deze cocktail is รฉรฉn van onze lentecocktails. Bekijk nog meer lentecocktails met een bloemetje zoals de Perestrojka, de Lady Violet en de Wild Orchid.

Deel je zelfgemaakte White Lady Romance via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate