Ben jij liefhebber van gin tonic? Dan kun je net als vorig weekend natuurlijk lekkere gin tonics drinken. Maar je kunt ook eens wat anders proberen met die flessen gin die je hebt staan. Daarom een blog met 3 nieuwe gin cocktails die jij als gin tonic liefhebber zeker zult kunnen waarderen!

Rosemary’s Gin Sour

Ben jij een liefhebber van kruidig-ziltige gin tonics? Dan raad ik je deze Rosemary’s Gin Sour aan. De Rutte Celery gin combineert uitstekend met de rozemarijn. Het eiwit en de citroen maken deze sour lekker fris en zacht.

Bekijk het volledige cocktailrecept van de Rosemary’s Gin Sour.

Rosemary's Gin Sour foto
Rosemary’s Gin Sour

French 75

Iets te vieren? Dan combineer je je gin met citroen en champagne. Uitschenken in een mooi champagneglas. Een mooie citroenkrul of kersje maakt je cocktail helemaal af. Voor de gin heb ik Monkey 47 gebruiken. Maar deze cocktail kan bijna met iedere gin.

Bekijk het volledige cocktailrecept van de French 75.

French 75 foto
French 75

Clover Club

Gin met frambozen en een mooi schuimlaagje. Daar zeg je toch geen nee tegen? Deze Clover Club is een mooie, elegante, klassieke cocktail die je maakt met frambozen, dry gin, citroen en een klein scheutje suikersiroop.

Bekijk het volledige cocktailrecept van de Clover Club.

Clover Club foto
Clover Club

Nog meer gin cocktails

Nog meer gin cocktails zoals de Tom Collins, de Gin Fizz, de Bramble en natuurlijk de Gin Tonic vind je in onze blog met gin cocktails.

Volg ons op Instagram

Vind je het leuk om ons te volgen op sociale media? Volg ons dan op Instagram via @Cocktailicious
Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate