Clover Club

Clover Club foto

Ben je op zoek naar cocktailglazen?

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails gebruiken wij cocktailglazen die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Bekijk cocktailglazen in onze shop

Clover Club foto
Clover Club
De Clover Club is een klassieke cocktail met een mooie zachte smaak die je maakt met frambozen en gin. We hadden hem nog niet op onze site staan. Hoogste tijd dus om deze heerlijke cocktail te maken en het is een echte aanrader. Misschien nog wel lekkerder dan de Pornstar Martini!

Wat heb je nodig voor de Clover Club?

Gin (1,5 deel)
Frambozen (6 stuks)
Citroen (sap van een halve citroen)
Suikersiroop (10 ml)
Eiwit
Garnering: frambozen

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Clover Club?

Als je met verse frambozen werkt dan moet je eerst de frambozen muddlen met een muddler. Als je een boston shaker hebt dan muddle je ze gewoon in het glas van de shaker. Voeg hierna ijsblokjes toe in de shaker met de gemuddelde frambozen. Scheidt het eiwit van het eigeel en voeg de helft van het eiwit toe in de shaker. Gebruik ook 10 ml suikersiroop. Even stevig shaken. Uitschenken in een voorgekoelde martini glas. Gebruik bij het uitschenken een finestrainer om het pulp van de frambozen op te vangen. Als je dit goed doet dan zul je zien dat je een heel mooi schuimlaagje krijgt. Als finishing touch gebruik je 3 frambozen aan een cocktailprikker voor de garnering.

Mooie cocktail, met een zachte, subtiele smaak. Benieuwd wat je ervan vindt!

Pornstar Martini

Een van mijn favoriete cocktails is de Pornstar Martini. Deze maak je met vanille vodka, passievrucht en limoen. Bekijk het hele recept van de Pornstar Martini.

Deel je zelfgemaakte Clover Club via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate