43 Hot Apple Pie

43 apple pie

Ben je op zoek naar cocktailglazen?

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails gebruiken wij cocktailglazen die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Bekijk cocktailglazen in onze shop

43 apple pie
43 Hot Apple Pie
Zeg nou eerlijk. Wie houdt er nou niet van appeltaart in de winter? Het liefst warm en met slagroom. Deze cocktail met Licor 43 heet dan ook niet voor niets 43 Hot Apple Pie want hij smaakt als een warm stuk appeltaart!

Een mooie “goudgele rakker” met Licor 43 die we maakten voor Movember op aanraden van Ofier van Licor 43!

Wat heb je nodig voor de 43 Hot Apple Pie?

Licor 43 (1,5 deel)
Appelsap (opgewarmd) (2,5 deel)
Kaneelstokje
Kaneelpoeder
Slagroom

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de 43 Hot Apple Pie?

Gebruik een theeglas of een mooi dessertglas voor deze cocktail. Verwarm 2,5 deel appelsap (ca 8 cl) in een pannetje. Voeg 1,5 deel (ca 5 cl) Licor 43 toe. Leg ook een stokje kaneel in het pannetje voor extra smaak. Opwarmen en roeren tot het warm wordt. Daarna voorzichtig inschenken in je glas. Als finishing touch op je apple pie spuit je wat slagroom in je glas. Strooi hier nog wat kaneelpoeder op. Opdienen met een klein koekje of voor de echte liefhebber: een stuk appeltaart.

43 Hot Chocolate

Hou je van warme drank? Bekijk dan ook de 43 Hot Chocolate!

Deel je zelfgemaakte 43 Hot Chocolate via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate